2021-11-19-03-Bodor-Logo
Bodor P-serie allround lasersnijmachine
Voor uw plaatmateriaal
Neem contact op

De Bodor P-serie lasersnijmachines voor plaatstaal zijn het toonbeeld van geavanceerde lasertechnologie en uitstekende prestaties. Vakmanschap, automatiseringsfuncties en veiligheidsmaatregelen zijn in onze P-serie nauwkeurig afgestemd om een ​​ongeëvenaarde snijervaring te bieden.

P series Kenmerken: Content-edge

Space Eye: randdetectie van één seconde!

Randzoeken in één seconde zorgt voor een snelle materiaalpositionering en focuskalibratie. Met een optische camera identificeert het systeem automatisch de positie van het materiaal en lokaliseert vervolgens binnen 3 seconden de hoekpunten en hoekafwijkingen. Deze visuele en algoritmische innovatie vereenvoudigt de bedieningsprocedures en voltooit het snijden, herkennen en focuscompensatie in één keer, waardoor de werktijd grotendeels wordt verkort.

Actief obstakel vermijdingssysteem

Bodor Genius!

De intelligente laserkop van Bodor, gebruikt sensoren en algoritmen om potentiële obstakels zoals kantelende onderdelen te detecteren en automatisch een mogelijke botsing te vermijden. Het zorgt grotendeels voor de stabiliteit en de operationele efficiëntie in het snijproces.

Automatische nozzelwisselaar

Met onze geavanceerde P-serie machines is het niet nodig voor een machineoperator om handmatig nozzles te vervangen. Daarnaast bieden we automatische nozzle reiniging, een essentiële functie wanneer u overweegt om geautomatiseerde oplossingen zoals de Bodor i-trans-tower materiaaltoren te integreren. Deze naadloze technologie maakt uw workflow efficiënter en zorgt voor een soepele overgang naar geautomatiseerde processen. Bereid u voor op een toekomst van moeiteloze productie met onze P-serie machines en geïntegreerde oplossingen.

Intelligente restmateriaal lay-out

Stel je voor dat je nooit meer ongebruikte materialen hebt. Met onze innovatieve P-serie is maximale materiaalbenutting eenvoudiger dan ooit. Door simpelweg foto’s te maken van het restant met je mobiele telefoon en ze naar het besturingssysteem te uploaden, kan de P-serie zowel het positioneren als het nesten automatisch voltooien. Dit resulteert in een hoger benuttingspercentage, wat op zijn beurt leidt tot aanzienlijke kostenbesparingen. Profiteer van een efficiënter en economischer proces met de P-serie en verhoog uw productiviteit terwijl u geld bespaart.