2021-11-19-03-Bodor-Logo
S-Series
High Power fiber lasersnijmachine voor plaatstaal
Neem contact op
S-Series
Vol met intelligente functies
Vraag een offerte aan
S-Series
Superslim en efficiënt
Meer informatie

Productinformatie

Model S4
Working Area 4000*2000mm
Laser Output Power 40000w/30000w/22000w/20000w/12000w/6000w
X/Y-axis positioning accuracy 0.05mm
X/Y-axis repositioning accuracy 0.03mm
X/Y-axis Max. linkage speed 200m/min

Geconstrueerd op een gietijzeren frame
dat een leven lang mee gaat

Integraal gevormd, voorkomt scheurvorming. Het perliet verhoogt met 20% sterkte en hardheid van het frame. Kleine grafietplaten aan de binnenzijde, die zijn verdeeld in de perlietmatrix, zorgen voor een hogere structurele stijfheid en uitstekende dempingseffecten zonder weerstand. Deze machine biedt een extreem hoge machinenauwkeurigheid, wat de levenscyclus en kosten effectief zal optimaliseren.

Piramide Portaalbalk

De machine is vervaardigd met een aluminiumlegering uit de luchtvaarttechniek. De hele structuur kan niet twisten of kantelen en bezit de beste mechanische eigenschappen.

 

Actief obstacel vermijdend

Obstakels worden actief vermeden

Het 360 ° radarsysteem kan obstakels van tevoren detecteren en de hogesnelheidsbeweging van de Z-as wordt geactiveerd om obstakels onmiddellijk te vermijden en botsingen te vermijden.

Hogere efficiëntie, lagere kosten

Deze functie verlaagt het schadepercentage van de laserkop en verlaagt dienovereenkomstig de onderhoudskosten, waardoor de levensduur van de machine wordt verlengd. Voorkom productiestilstand door botsingen en zorg voor een continue productie.

Onbegrensd snijden

iconProces voor het snijden van overgebleven materiaal

U hoeft slechts op één knop te drukken om te starten, waardoor herhaalde aanpassingen niet nodig zijn, de bedieningsmoeilijkheden worden verminderd en het snijden gemakkelijk en praktisch wordt.

Nadat u het vakje op de interface heeft aangevinkt, kunt u het snijproces van het overgebleven materiaal starten, waardoor materiaalverspilling en totale kosten worden verminderd.

Zes plannen (zoals weergegeven op de afbeeldingen) worden aangeboden om alle soorten plaatsnijden te helpen, waardoor de uitvoerbaarheid van onze machines opnieuw wordt verbeterd.

Pierce-monitor

Nieuwe generatie intelligente perforatietechnologie

Verminder de perforatietijd aanzienlijk, de gemiddelde perforatietijd van middelgrote en dikke platen wordt teruggebracht tot 4s.

 

Het systeem past automatisch de perforatieparameters aan, wat zorgt voor de consistentie van de perforatieparameters in een continu perforatieproces zonder herhaaldelijke wijziging.

Vermijd het stralen van gaten en vermijd het falen van oververhitting van de plaat bij langdurige perforatie.

 

Identificatie van laserafwijkingen en intelligent alarm, biedt bescherming wanneer het laserlicht abnormaal is.

Ultra High Speed

200 m/min koppelingssnelheid, 4G koppelingsversnelling en Z-as reactiesnelheid is snel en efficiënt, verlaagt de gebruikskosten

Light Edge Searching

Flash Positioning

1-3 seconden om het zoeken en positioneren van randen te voltooien, 6 keer zo snel als het zoeken naar capaciteitsranden.

Ultieme precisie

Pas een slim sensorsysteem toe om ± 1,0 mm uitgebreide positioneringsprecisie en 0,1 mm maximale snijprecisie te bereiken, waardoor zowel de materiaalgebruikssnelheid als de productdoorlaatsnelheid worden verbeterd.

Veilig en betrouwbaar

Gebruik digitale verwerking om het risico van indringende botsingen van de volgende module te voorkomen, waardoor de veiligheid wordt gegarandeerd.

Grote toepasbaarheid

Verbreed de toepassingssituaties, niet alleen geschikt voor standaard rechthoekige platen, maar voor meerdere plaatvormen.

icon-vstart

Kies slim het vortexproces in overeenstemming met het materiaal en de dikte, waardoor herhaalde aanpassingen niet nodig zijn en de bedieningsmoeilijkheden worden verminderd.
icon-vstart

 

icon-vstart

Verwijder de slak die tijdens het perforeren vrijkomt zoveel mogelijk en zorg ervoor dat de snijranden glad en intact zijn.
icon-vstart

 

icon-vstart

Verbeter de stabiliteit van de snijvolger aanzienlijk en verleng de levensduur van de nozzel en keramische ring.

 
 
 

Bevel snijden

Meerdere interpolatie mogelijkheden van de assen maakt schuin lasersnijden onder elke hoek mogelijk binnen 0-45°.

Realiseer de onderkant of bilaterale afronding van scherpe randen, gediversifieerde incisievormen, toepasbaar op verschillende materialen

High quality Cutting Expert Database

Carbon Steel Oxygen Fast Cutting
(COF)

Het snijden van dikke platen realiseert een verdubbeling van de snelheid terwijl de snijkwaliteit wordt gegarandeerd.

Carbon Steel Economic Fast Cutting
(CEF)

Bij een specifiek vermogen bedragen de snijkosten slechts 10% van de stikstofsnede en creëert dit meer economische waarde voor klanten.

Low Nitrogen Pressure Fast Cutting
(LNF)

De stikstofdruk daalt tot 4 bar tijdens het snijden van het 10 mm roestvrij staal, de snelheid verbetert met minstens 10% dan bij gewoon snijden.

Matched with High-End CNC System to realize the minutely control

Het realiseren van snijden met hoge snelheid en hoge precisie.

Germany Beckhoff Systeem

Ondersteuning op maat en ontwikkeling. Het Beckhoff  systeem kan de Bodor-interface en Bodor-specifieke functies aanpassen om multi-touchscreens te ondersteunen en de verwerkingsconditie van het apparaat op afstand te bewaken.

EtherCat-busbesturing zorgt voor snelle signalering en hoge nauwkeurigheid van synchronisatie, vooral voor snijden op hoge snelheid.

Automatische nozzel wisselaar

Door een overvloedig en nauwkeurig besturingssysteem aan te nemen, kan automatische vervanging van de nozzel worden gerealiseerd op basis van verschillende materialen en diktes, waardoor handmatige vervangingstijd wordt bespaard en de verwerkingsefficiëntie wordt verbeterd, slim en handig; De nieuwste automatische kalibratie- en reinigingsfuncties kunnen volledig automatische laserkopkalibratie en nozzle reiniging realiseren, waardoor het repetitieve handmatige werk wordt verminderd; Het uiterst nauwkeurige aandrijfsysteem zorgt voor een betrouwbare vervangingsprecisie en stabiliteit om ervoor te zorgen dat elke vervanging volkomen veilig kan zijn. Volledig gesloten bescherming van de gehele wisselaar verbetert de veiligheid van systeem en laserproces.

Het werkgebied is meer dan standaard, zie onderstaande mogelijkheden

Excellente configuratie

Duitse Rexroth Motor Driver

PRECITEC Auto Focus Laser Head

Duitse Rexroth geleiding

Duitse Atlanta High Precision Rack

Duitste Stober Decelerator

Japan SMC elektrische klep

Snijvoorbeelden